top of page

Zomer Week 1 juli - MODDR-kamp / 3-10j

Een 4-daags dagkamp (telkens van 9u tot 15u) waar beleven en ontdekken centraal staan. Een plek waar jullie kind zichzelf kan en mag zijn! Thema en activiteiten van elk MODDR-kampje zijn verschillend. Er wordt gezorgd voor voldoende afwisseling!

Zomer Week 1 juli - MODDR-kamp / 3-10j
Zomer Week 1 juli - MODDR-kamp / 3-10j

Tijd en locatie

01 jul 2024, 09:00 – 05 jul 2024, 15:00

Gildezaal Geneiken, Sacramentstraat 4, 3560 Lummen, België

Wat mag je verwachten?

Hou je ook van speurtochten in de natuur, kampen bouwen en creatief bezig zijn met natuurelementen? 

Onze MODDR-kampen, dat is puur avontuur in de natuur, met een vuile snoet natuurlijk. Wij halen de kinderen naar buiten, weg van de schermen. Zo komen ze spelenderwijs (opnieuw) in contact met de natuur en alle leuke dingen die je buiten kan doen.

De kampdagen verlopen op eigen tempo en volgens de interesses van het kind. Vuile kleren horen er uiteraard bij, maar gelukkig kan je ´s avonds weer naar huis voor een verfrissend bad :-) 

WAAROM EEN KAMPJE BIJ SAAMEN?

 • Wel, we spelen, knutselen en ravotten in kleine groepjes. Kleinschalig - huiselijk - verbindend- om nooit meer te vergeten. Saamen kiest steeds voor kwaliteit boven kwantiteit. We beperken het aantal plaatsen om hartelijke en warme aandacht voor elk kind te garanderen! De aandacht die jouw kind verdient om verder te kunnen groeien en open te bloeien.
 • Onze kampjes worden telkens opnieuw overgoten met een sausje van een bijzonder leuk, fantasievol thema. Er wordt gezorgd voor voldoende afwisseling in thema en activiteiten, ook voor de kinderen die vorige jaren al hebben deel genomen!
 • Bewust kiezen we op woensdag voor een rustdag/ontprikkeldag voor alle kinderen. Zo zijn de batterijtjes voldoende geladen om te genieten van de andere kampdagen!
 • Variatie aan activiteiten, zodat er voor elk kind wat wils is! Er zijn geen 'moetjes', maar wel veel kansen om zelf te voelen wat je leuk vindt. Laat die talenten maar boven komen!
 • De kinderen die deelnemen aan dit kamp hebben allen een verschillende achtergrond. Door een ontprikkelende omgeving aan te bieden waarin elk kind zichzelf mag zijn, voelen alle kinderen zich snel thuis bij 'Saamen', ook de kinderen met ASS, ADHD, hoogsensitiviteit, ...  We streven ernaar om de kinderen te laten genieten van een kamp, op hun eigen ritme.
 • Saamen bestaat uit een team van volwassen begeleiders met een pedagogische achtergrond en/of een diploma in psychologie. En nog veel belangrijker: het zijn allemaal mensen met een GROOT hart voor kinderen!

VOOR WIE?

Kinderen van 3 tot 10 jaar zijn welkom! 

WANNEER

1-2-4-5 juli, telkens van 9u tot 15u

Opvang is voorzien tot 16u!

Let op, er is geen kampactiviteit op woendag!

PRIJS

145 euro (incl BTW) voor de 4 dagen

inclusief benodigde materialen en verzekering

WAT BRENG JE MEE?

 • Picknick
 • Reservekledij en -schoeisel

Vóór de start van het kampje zal je een mailtje ontvangen met enkele praktische afspraken en een link naar de inlichtingenfiche die voor elk kind mag ingevuld worden.

 

FICSAAL ATTEST

Saamen streeft ernaar om de kampjes betaalbaar te houden. Is je kind jonger dan 14 jaar? Dan ontvang je volgend kalenderjaar een fiscaal attest voor de Saamen kampen die je kind(eren) volgde(n). Je recupereert zo een aanzienlijk deel van de kampprijs. Met dit attest trek je €14 euro per kampdag terug via je personenbelasting. 

Bij sommige ziekenfondsen kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.

 • Helan: € 5/kampdag per kind, max. €100/jaar per kind
 • Christelijke Mutualiteit: € 5 per kampdag, max. €100/jaar
 • Liberale Mutualiteit: tot € 24/jaar
 • Neutraal ziekenfonds Vlaanderen: tot € 120/jaar
 • Vlaams- Neutraal ziekenfonds: € 5 per kampdag, max. € 100/jaar

Inschrijven

 • Zomer week 1 juli / 3-5jaar

  € 145,00
  Uitverkocht
 • Zomer week 1 juli / 6-10jaar

  € 145,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page