Vader - Kind kamp: 3 dagen pure quality time

Wil je graag de band met je kind versterken als vader? Of gewoon samen een fijn weekend beleven dat volledig georganiseerd is door ervaren begeleiders? Kies dan voor pure quality time: 3 dagen waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen. Al 8 jaar een vaste waarde.

Tijd en locatie

Aug 06, 10:00 AM – Aug 08, 4:00 PM
Les Fauvettes YWCA, Le Moulin, 5575 Louette-Saint-Pierre, België

Wat mag je verwachten?

We overnachten in een oude gerestaureerde watermolen op een mooi domein, vijver, riviertje, bos en plein. Alles wat we nodig hebben om samen met de kinderen te spelen, op avontuur te gaan, te verbinden en te genieten.

Samen met andere vaders en kinderen ravotten we samen in de bossen. Je praat over die dingen die je samen leuk vindt of die je juist heel graag wil zien veranderen. Je krijgt nieuwe ideeën om dingen anders aan te pakken en meer balans in jullie relatie te brengen.

Begeleiders Alain, Ronny en Kurt zorgen voor de locatie, de maaltijden en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het kamp staat open voor alle kinderen. De feedback die we over de afgelopen jaren gekregen hebben, bevestigt dat de activiteiten en gehanteerde technieken bijdragen tot een sterkere en duurzame band. Iets waar alle (vaders en) kinderen baat bij hebben. En als cadeau hebben jullie mooie herinneringen opgebouwd waar je later zeker en vast nog met een warm gevoel op terugblikt.

De prijs voor dit weekend bedraagt €540 voor vader en kind samen.

Inschrijven
Prijs
Aantal
Totaal
  • Vader Kind weekend
    €540
    €540
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement

Saamen BV – Koekoekstraat 6, 3560 Lummen - België - BTW BE0.888.570.379 - RPR Hasselt