Over Saamen

saamen foto.JPG

Karen en Kurt leerden elkaar jaren geleden kennen als collega´s  in een uitdagende werkomgeving. Snel zochten ze elkaar op vanuit vertrouwen en complementariteit. 

Waar de ene minder goed in is, is de andere weer sterk in, en omgekeerd. 

 

Door de veiligheid en het vertrouwen deelden ze met mekaar waar ze als persoon en hun kinderen mee worstelden.  Zo ontdekten ze dat ze eigenlijk bijzonder veel gemeen hebben: hun acties vertrekken steeds vanuit dezelfde waarden. En het authentiek handelen naar die waarden, vinden ze beiden erg belangrijk.

Vanuit deze waarden is een gemeenschappelijk doel gegroeid: "mensen laten schitteren". Vanuit hun complementariteit en talenten gingen ze "saamen"met dit doel voor ogen aan de slag.

Saamen met elkaar , saamen met ouders, saamen met andere professionals.

Waarom Saamen met 2 a's?

Hun waarden willen ze ook duidelijk maken vanuit de naam 'Saamen'. Omdat het doel vanuit 2 gelijkwaardige personen vertrekt, straalt de naam ook letterlijk 2 evenwaardige letters uit.

Kurt.png

Kurt Mees

  • Grey LinkedIn Icon

Kurt (1972) is fiere vader van 3 hooggevoelige dochters. Vanuit zijn jaren ervaring als talent-gedreven people manager, begeleidt hij je actief en loyaal in je eigen reis als mens om het beste van jezelf naar boven te brengen en niet helpende patronen voorgoed te doorbreken. Kurt is  een gecertificeerd coach, emotioneel begeleider en kindertalentenfluisteraar. Sinds 2011 begeleidt hij ouder-kind kampen, en sinds enkele jaren organiseert hij ook avontuurlijke vader-kind kampen en kampen enkel voor mannen.

Kurt begeleidt zowel groepen volwassenen, tieners en kinderen, als één op één sessies waar hij op een holistische manier voelt naar wat er leeft. Door zijn inzichten en jaren ervaring kunnen jullie dit samen vertalen naar een concreet en persoonlijk groeipad. Vaak zijn slechts enkele sessies met Kurt voldoende om grote stappen vooruit te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

karen profielfoto.jpg

Karen Derden

  • Grey LinkedIn Icon

Karen (1981), moeder van 3 hoogsensitieve kinderen en opgeleid als leerkracht, emotioneel begeleider en kindertalentenfluisteraar.

Vanuit haar eigen zoektocht naar hooggevoeligheid in combinatie met een sterke wil, en haar ervaring hierin als moeder, wil ze graag kinderen, ouders en professionals hierin begeleiden. 

Hierbij werkt ze één op één en geeft ze groepslessen. Daarnaast verzorgt ze trainingen gericht op het welbevinden en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Dit doet ze op haar eigen manier: creatief, speels en verbindend.. Haar passie is het potentieel in kinderen naar boven te laten komen.

En dit wil ze heel graag met jullie delen...

Opleidingen

Leerkracht lager onderwijs

Opvoeden tot zelfvertrouwen - Steven Gielis

Talentenfluisteraar - Luk Dewulf

Hoogsensitieve kinderen op school - Sandra Kleipas

Coach 2 coach - Sandra Kleipas

Individueel emotioneel begeleider - Sandra Kleipas

IMG_5066.jpg