KAMPEN

Herinneringen maken in de digitale wereld? Zitten we niet allemaal wat té veel en té vaak op onze tablet en smartphone?

Door deze constante prikkels wordt kinderen aangeleerd continu iets te moeten zien, horen en beleven.

Nochtans is het heel belangrijk dat je je goed voelt bij JE-ZELF. 

Een keer alleen op pad met mama of papa, een avontuurlijke wandeling maken, buiten spelen, iets moois maken, … en vooral échte aandacht voor mekaar! Neem deel aan onze belevingskampjes en 'saamen' zorgen we voor mooie en waardevolle herinneringen om nog lang op terug te kijken!

Vader-Kind kamp

Wil je graag tijd meer met je zoon of dochter doorbrengen, maar je komt er niet echt toe? Of loopt de vader - kind band niet zo goed als je zelf zou willen en wil je daar graag iets aan doen? Of gewoon een weekend weg met jullie twee zonder zorgen?

Ouder-Kind kamp

Heb je zin om saamen met je kind(eren) op kamp te gaan? Tijd en aandacht voor jullie twee? Samen met een groep gelijkgestemden onvergetelijke herinneringen maken? 

Vader KAMP

Saamen met andere papa's op weekend in de natuur. Dat is rust en ontspanning, een weekend waar niets MOET, even weg van alle dagdagelijkse drukte en verantwoordelijkheden.

Mannenweekend Saamen in verbinding
Les Fauvettes, YWCA de Louette-St-Pierre
Ontdek jouw superkrachten: iedereen heeft talent!
Sacramentstraat 4
<VOLZET> Vader - Kind kamp
Louette-Saint-Pierre

"Kinderen onthouden niet wat je voor hen koopt, ze onthouden wat je met hen doet. " 

Vader & Kind - kamp

Kies voor een weekend pure quality time: een lang weekend waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen in de natuur. 

Beleef samen met je zoon of dochter een ervaring die een boost geeft aan jullie zelfvertrouwen, jullie band nog versterkt en een herinnering creëert om levenslang te koesteren.

Onze ervaren begeleiders Alain en Kurt zorgen voor de kampplaats, de maaltijden en allerlei leuke en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het weekend staat open voor alle kinderen van 6 tot 18 jaar.

De activiteiten en de gehanteerde technieken dragen bij tot een diepere verbinding tussen vaders en kinderen, dat merken we telkens na ieder kamp, en meer openheid en vertrouwen waar er alles kan gezegd worden tussen vader en kind. Iets waar alle (vaders en) kinderen baat bij hebben.

 
 
 

Ouder & Kind - kamp

Gezellig op vakantie op een prachtige locatie... en ook samen groeien! Overdag krijgen ouders en kinderen afzonderlijk (en soms samen) cursus en coaching.

's Middags en 's avonds zijn ouders en kinderen gezellig samen. Een ideale combinatie voor wie een mooie vakantie wil koppelen aan persoonlijke ontwikkeling. Ongetwijfeld worden er boeiende contacten gelegd tussen de ouders onderling en wordt er nog lang nagepraat over wat die dag allemaal beleefd en geleerd werd.

Kinderen leren op een speelse manier
 

  • in hun eigen kracht te staan

  • hun gevoelens beter te uiten

  • zich beter ontspannen en concentreren


Ouders leren hoe hun kind te coachen

- om meer zelfvertrouwen te krijgen
- om beter over gevoelens te communiceren
- om beter met grenzen om te gaan

Vader - KAMP

Even tijd voor jezelf en de kans om te connecteren met gelijkgestemde mannen.: Er is ONTmoeting, openheid, herkenning en gewoon gezellig saamen zijn. Vaak leidt dit tot een bijzonder vriendschappen.

De activiteiten en de gehanteerde technieken die Alain en Kurt gebruiken tijdens het weekend dragen bij tot een diepere verbinding tussen de mannen. Een eerlijke openheid en vertrouwen waar er alles kan gezegd worden van man tot man. Het gevoel van herkenning, niet alleen met je problemen en gedragen te worden door een groep waarin je jezelf mag zijn. 

"Kinderen volgen niet je regels, wel je voorbeeld als vader en man". 

Ben jij een krachtige, gevoelige man?

Kun jij die kwaliteiten ook aan je kinderen doorgeven?

Zo’n man waarvan je partner zegt: “wat een schat van een papa!”

De relatie tussen mijn man en mijn zoon liep stroef thuis, dus stelde ik het vader&kind kamp voor. Tijdens het weekend is er iets heel bijzonder gebeurd. Ik wist niet wat ik zag als ze thuiskwamen. Die 2 hangen aan elkaar en gaan nu zo mooi met elkaar om. Ook in de weken nadien zie ik dat ze elkaar nu veel beter begrijpen en aanvoelen. Geen ruzie en conflict meer, maar eerlijke vragen aan elkaar. En heel veel knuffels.

Als we kunnen, komen we ieder jaar terug, Gewoon omdat we hier helemaal onszelf mogen zijn, en om de vriendschap die mijn dochter en ik hier mogen ervaren.

Op weg naar huis vertelde mijn pleegzoon me: Papa, zo wil ik ieder jaar met jou op vakantie gaan.

Saamen BV – Koekoekstraat 6, 3560 Lummen - België - BTW BE0.888.570.379 - RPR Hasselt