top of page

Vader - Kind kamp -weg

Weing tijd? Weinig inspiratie? Benieuwd naar andere vaders? Kies dan voor een weekend pure quality time: een weekend waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen. Beleef samen met je zoon of dochter iets dat een boost geeft aan jullie zelfvertrouwen, jullie band

Vader - Kind kamp -weg
Vader - Kind kamp -weg

Tijd en locatie

23 jul 2021, 08:00 – 25 jul 2021, 12:00

Louette-Saint-Pierre, 5575 Louette-Saint-Pierre, België

Wat mag je verwachten?

We overnachten in Louette-Saint-Pierre. Een huis op een mooi domein, vijver, riviertje, bos en plein. Alles wat we nodig hebben om samen met de kinderen te spelen, op avontuur te gaan, te verbinden en te genieten. 

Samen met andere vaders en kinderen ravotten we samen in de bossen. Je praat over die dingen die je samen leuk vindt of die je juist heel graag wil zien veranderen. Je krijgt nieuwe ideeën om dingen anders aan te pakken en meer balans in je leven te brengen. 

Ons team zorgt voor de locatie, de maaltijden en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het weekend staat open voor alle kinderen. De activiteiten en gehanteerde technieken dragen bij tot een diepere verbinding tussen vaders en  kinderen, en boosten het zelfvertrouwen, iets waar alle (vaders en) kinderen baat bij hebben. 

Deel dit evenement

bottom of page