top of page

Vader - Tiener kamp: 3 dagen pure quality time

3 Dagen pure quality time voor jou en je tiener op een prachtige locatie in de natuur. 3 Dagen helemaal voor jullie beiden, met leuke verbindende activiteiten. 3 Dagen waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen. Al 8 jaar een vaste waarde in ons aanbod.

Vader - Tiener kamp: 3 dagen pure quality time
Vader - Tiener kamp: 3 dagen pure quality time

Tijd en locatie

05 aug 2021, 13:00 – 08 aug 2021, 16:00

Les Fauvettes YWCA, Le Moulin, 5575 Louette-Saint-Pierre, België

Wat mag je verwachten?

We overnachten in een gerestaureerde oude watermolen op een mooi domein, vijver, riviertje, bos en plein. Alles wat we nodig hebben om samen met onze tieners uitdagend aan de slag te gaan, te verbinden en te genieten.

Samen met andere vaders en hun tieners trekken we erop uit in de mooie omliggende natuur. Je praat over die dingen die je samen leuk vindt of die je juist heel graag wil zien veranderen. Je krijgt nieuwe ideeën om dingen anders aan te pakken en meer balans in jullie relatie te brengen.

Begeleiders Alain, Ronny en Kurt zorgen voor de locatie, de maaltijden en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het kamp staat open voor alle tieners en jongvolwassenen, papa's plus-papa's en opa's.

Uit de feedback die we over de afgelopen jaren gekregen hebben, geven de deelnemers mee dat de activiteiten hebben bijdragen tot een sterkere en duurzame band met hun kind. Mooi toch! En als cadeau hebben jullie mooie herinneringen opgebouwd waar jullie later zeker en vast nog met een warm gevoel op terugblikt.

De prijs voor dit weekend bedraagt €550 voor vader en tiener, inclusief BTW, verzekering, verblijf, maaltijden en drank.

Inschrijven

  • Ticket voor vader en tiener

    Dit ticket geldt voor vader en tiener, inclusief overnachtingen, eten, activiteiten, verzekering.

    € 550,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page