Vader - Tiener kamp: 3 dagen pure quality time

Willen jullie graag jullie band versterken? Of gewoon samen een fijn weekend beleven dat volledig georganiseerd is door ervaren begeleiders? Kies dan voor pure quality time: 3 dagen waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen. Al 8 jaar een vaste waarde in ons aanbod.

Tijd en locatie

Aug 03, 10:00 AM – Aug 05, 4:00 PM
Les Fauvettes YWCA, Le Moulin, 5575 Louette-Saint-Pierre, België

Wat mag je verwachten?

We overnachten in een gerestaureerde oude watermolen op een mooi domein, vijver, riviertje, bos en plein. Alles wat we nodig hebben om samen met onze tieners uitdagend aan de slag te gaan, te verbinden en te genieten.

Samen met andere vaders en hun tieners trekken we erop uit in de mooie omliggende natuur. Je praat over die dingen die je samen leuk vindt of die je juist heel graag wil zien veranderen. Je krijgt nieuwe ideeën om dingen anders aan te pakken en meer balans in jullie relatie te brengen.

Begeleiders Alain, Ronny en Kurt zorgen voor de locatie, de maaltijden en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het kamp staat open voor alle tieners en jongvolwassenen. De feedback die we over de afgelopen jaren gekregen hebben, bevestigt dat de activiteiten en gehanteerde technieken bijdragen tot een sterkere en duurzame band. En als cadeau hebben jullie mooie herinneringen opgebouwd waar jullie later zeker en vast nog met een warm gevoel op terugblikt.

De prijs voor dit weekend bedraagt €550 voor vader en tiener.

Inschrijven
Prijs
Aantal
Totaal
  • Ticket voor vader en tiener
    €550
    €550
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement

Saamen BV – Koekoekstraat 6, 3560 Lummen - België - BTW BE0.888.570.379 - RPR Hasselt