top of page

VOLZET - KLIEDER-kamp / 3-6j

Een 4-daags dagkamp (telkens van 9u tot 15u) waar kliederen en kladderen centraal staan. Het is dan ook super leuk! Deze dagen draaien niet om het maken van knutselwerkjes, maar wel om het doen en ervaren. We gaan net wél buiten de lijntjes kleuren ;-)

VOLZET - KLIEDER-kamp / 3-6j
VOLZET - KLIEDER-kamp / 3-6j

Tijd en locatie

04 jul 2022, 09:00 – 08 jul 2022, 15:00

Gildezaal Geneiken, Sacramentstraat 4, 3560 Lummen, België

Wat mag je verwachten?

Spatten, kliederen en kladden maar! 

Creativiteit geeft kinderen de handvaten die ze nodig hebben om leren problemen op te lossen. Het maakt ze vindingrijk, flexibel en het stimuleert een krachtige intuïtie. Dit wordt niet zomaar een knutselkampje dus, het is een kamp met nét dat tikkeltje meer!

Woont er een picasso bij jou thuis? Gaat jouw kleuter het liefst creatief aan de slag met allerlei materialen? 

Tijdens ons kamp krijgt het kind de ruimte en het gevoel dat het helemaal zichzelf mag en kan zijn. Er zijn geen verwachtingen, en we stimuleren de wildste oplossingen voor de meest eenvoudige problemen. 

We halen de potten verf, kwasten en schildersezel tevoorschijn. We trekken de lades open met vellen papier en zetten stiften en potloden op tafel. En we gaan zowel binnen als buiten aan de slag! Er geldt maar één regel: wat er wordt gemaakt, dat doet er niet toe – zolang het maar een kliederboel mag worden. Want door er letterlijk een potje van te maken, en zinnen als ‘voorzichtig met de lijm’ of ‘niet met je vingers verven’ achterwege te laten, wordt het kind niet beperkt in het creëren. Op deze manier kan de creativiteit écht stromen. En ontdekken we misschien wel een echte Picasso in de groep.

VOOR WIE?

Kleuters! We vragen wel dat uw kindje zindelijk is en niet meer slaapt in de namiddag. (uiteraard is een klein ongelukje geen enkel probleem)

WANNEER

4-5-7-8 juli, telkens van 9u tot 15u

Er is opvang voorzien tot 16u!

Let op, er is geen kampactiviteit op woendag!

PRIJS

129 euro voor de 4 dagen

inclusief gezonde dranken, benodigde materialen en verzekering

WAT BRENG JE MEE?

  • Picknick
  • Tussendoortjes
  • Drankbeker als je gebruik wil maken van onze gezonde dranken
  • Laarzen en pantoffels bij slecht weer
  • Reservekledij en -schoeisel

BEGELEIDERS

Saamen - Karen Derden (Mama van 3 kids, opleiding tot leerkracht, kindercoach, kindertalentenfluisteraar, emotioneel begeleider)

Zo Waaw - Kelly Kennes (Mama van 2 kids, kinderverzorgster, EHBO en reanimatie, maatschappelijk werk, sociale readaptatiewetenschappen)

Inschrijven

  • KLIEDER-kamp zomervakantie

    € 129,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page