top of page

<VOLZET> Paaskamp - Op zoek naar de schat! / 6-12j

Heb je zin in een avontuur en ga je mee op schattenjacht? Een origineel, speels en creatief groeikamp, mét oog voor de specifieke noden van jouw kind? Saamen organiseert een 4-daags dagkamp (van 9u tot 16u) waarin je kind de schat in zichzelf leert ontdekken!

<VOLZET> Paaskamp - Op zoek naar de schat! / 6-12j
<VOLZET> Paaskamp - Op zoek naar de schat! / 6-12j

Tijd en locatie

06 apr 2021, 09:00 – 09 apr 2021, 16:00

Gildezaal Geneiken, Sacramentstraat 4, 3560 Lummen, België

Wat mag je verwachten?

Ga je mee op schattenjacht? 

Schatten zijn soms goed verborgen, daarom hebben piraten altijd een kaart nodig. 

Maar wist je dat we allemaal schatten in ons hebben? Soms schitteren ze heel duidelijk, maar soms ook zijn ze heel goed verstopt. 

Tijdens de paasvakantie gaan we saamen op zoek naar de schatten die jij in je hebt! En misschien vinden we schatten die je nog nooit ontdekt hebt! Of waarvan je niet besefte dat het een schat is! 

Want ook jouw schatten zijn belangrijk! 

Je ontdekt je kwaliteiten, leert ze benoemen en groeit hiervan. Je zal jezelf beter leren kennen en talenten ontdekken! Je leert onderzoeken waar je blij van wordt en wat je dromen zijn. Je zal ook ontdekken wat ervoor zorgt dat je je soms verdrietig of boos voelt. 

Knutselen, verven, bouwen, spelen, avonturen, theater: het zit er allemaal in! Maar stiekem oefen je flink met samenspelen, voor jezelf opkomen, een goede indruk maken, problemen zelf kunnen oplossen…en dat gaat gelukkig (bijna) vanzelf!

Het kamp moet natuurlijk vooral heel erg leuk zijn! Wij begrijpen dat het spannend is om voor het eerst in een nieuwe groep te komen. Maak je geen zorgen! Wij helpen je over die drempel heen en zorgen dat je je snel op je gemak voelt.

Tijdens dit kamp houden we ons niet bezig met de dingen die je niet kan, maar we kijken heel graag naar wat je wèl allemaal kan! Zo gaan we allemaal schitteren!

Als gecertificeerde kindertalenten-coaches nemen we continue waar en stimuleren we jouw kind op een zachte en individuele manier om met zijn of haar talenten creatief aan de slag te gaan.

PROGRAMMA

  • Een gezond zelfbeeld ontwikkelen
  • Aan de slag met je talenten
  • Emoties leren kennen en voelen bij jezelf
  • De kracht van emoties
  • Creatieve uitdagingen 

VOOR WIE?

Kinderen (van 6 jaar tot 12 jaar) zijn welkom! 

WANNEER

6 april - 09 april

We starten onze activiteiten om 9u en sluiten dagelijks onze activiteit af om 16u.

PRIJS

145 euro (incl BTW) voor de 4 dagen

inclusief gezonde dranken, gezond tussendoortje, benodigde materialen en verzekering

BEGELEIDING

Karen Derden (Mama van 3 kids, hsp, opleiding tot leerkracht, kindercoach, kindertalentenfluisteraar, emotioneel begeleider)

Kurt Mees (Papa van 3 kids, hsp, coach, kindertalentenfluisteraar, emotioneel begeleider, mede-organisator van de Sensitief Vader-kind kampen)

Inschrijven

  • Paaskamp-Op zoek naar de schat

    € 145,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page