top of page

<VOLZET> What´s Up Quaran-TIENERS?

Ook voor onze Quaran-TIENERS is het nu niet altijd even makkelijk. Sommige voelen zich best alleen, hebben behoefte aan iemand die hen echt begrijpt of iets leuk samen doen! Dit is een 3-delig online tienerkamp waar tieners op een interactieve en verbindende manier met elkaar in contact komen.

<VOLZET> What´s Up Quaran-TIENERS?
<VOLZET> What´s Up Quaran-TIENERS?

Tijd en locatie

19 dec 2020, 19:00 – 23 jan 2021, 21:00

Online webinar via teams

Wat mag je verwachten?

Saamen heeft, met hun ervaring in ouder-, kind-, en tienerkampen, speciaal voor al onze tieners dit 3-delige online kamp opgezet waar ze tieners op interactieve en verbindende manier met elkaar in contact brengen. Dit gebeurt op een speelse manier door oa raadsels op te lossen, ludieke opdrachten uit te voeren, ... en vooral veel te lachen en plezier te maken!

De impact van corona heeft ook een enorme impact op hun leven. Sommigen voelen zich gespannen, somber en alleen. Daarom maken we ook ruimte voor hun gevoelens in deze periode. Tieners belanden vaak in een emotionele rollercoaster. Het ene moment zijn ze boos, het andere verdrietig of net erg blij. Ook voor ouders kunnen die heftige emoties best wel verwarrend zijn, je kan als ouders immers niets veranderen aan deze situatie. Dit online kamp geeft tieners een veilige uitlaatklep.

Dankzij deze ontmoetingsmomenten leren we op een nieuwe manier te kijken naar onze gevoelens en gedrag, en voelen we dat we niet 'alleen' zijn. Dit geeft innerlijke rust en de gelegenheid om nieuwe mensen op een leuke manier te leren kennen.

We spreken af op 3 momenten:

* 19/12/2020: 19u-21u

* 28/12/2020: : 19u-21u

* 23/01/2021: : 19u-21u

De online sessies gaan door via Microsoft Teams. Na inschrijving krijg je alle benodigde info en uitnodigingen via mail!

Inschrijven

  • Ticket

    € 45,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page