top of page

<VOLZET> Zomer Week 10/07 - MODDR-kamp / 3-11j

INSCHRIJVEN MOGELIJK VANAF 04/01/2023 om 20u - Een 4-daags dagkamp (telkens van 9u tot 15u) waar beleven, ontdekken en creativiteit centraal staan. Een plek waar jullie kind zichzelf kan en mag zijn! Thema en activiteiten van elk MODDR-kampje zijn verschillend. We zorgen voor voldoende afwisseling!

<VOLZET> Zomer Week 10/07 - MODDR-kamp / 3-11j
<VOLZET> Zomer Week 10/07 - MODDR-kamp / 3-11j

Tijd en locatie

10 jul 2023, 09:00 CEST – 14 jul 2023, 15:00 CEST

Gildezaal Geneiken, Sacramentstraat 4, 3560 Lummen, België

Wat mag je verwachten?

Hou je ook van speurtochten in de natuur, kampen bouwen en creatief bezig zijn met natuurelementen? 

Onze MODDR-kampen, dat is puur avontuur in de natuur, met een vuile snoet natuurlijk. Wij halen de kinderen naar buiten, weg van de schermen. Zo komen ze spelenderwijs (opnieuw) in contact met de natuur en alle leuke dingen die je buiten kan doen.

Jong geleerd is oud gedaan dus zorgen we er voor dat je op een leuke manier kennis maakt met de natuur, de dieren en bomen in het bos. Alle activiteiten worden overgoten met een sausje van een bijzonder leuk, fantasievol thema. 

Dit alles op eigen tempo en volgens de interesses van het kind. Vuile kleren horen er uiteraard bij, maar gelukkig kan je ´s avonds weer naar huis voor een verfrissend bad.

Onze MODDR-kampen hebben als doel dat kinderen SPELENDERWIJS en INTUITIEF op een natuurlijke manier hun sociale vaardigheden en fijne motoriek verder leren ontwikkelen. We bieden hen een veilige omgeving waar ze volledig zichzelf mogen zijn. Op deze manier ontdekken ze nog beter hun eigen interesses en talenten.

WAAROM EEN KAMPJE BIJ SAAMEN?

 • Wel, we spelen, knutselen en ravotten in kleine groepjes. Kleinschalig - huiselijk - verbindend- om nooit meer te vergeten. Een tijd waar kinderen kunnen groeien en volledig zichzelf mogen zijn.
 • Ook al is de naam van het kampje hetzelfde, toch verschillen de activiteiten en het thema van kamp tot kamp. We gaan absoluut voor voldoende afwisseling!
 • Variatie aan activiteiten, zodat er voor elk kind wat wils is! Er zijn geen 'moetjes', maar wel veel kansen om zelf te voelen wat je leuk vindt. Laat die talenten maar boven komen!
 • We beschikken over een 'veilige' bosrijke omgeving, met een grote overdekte ruimte bij slecht weer. 
 • Een heerlijke mix van leeftijden! Kinderen leren immers veel van en met elkaar. 
 • Volwassen begeleiders met een pedagogische achtergrond en/of een diploma in psychologie. En nog veel belangrijker: het zijn allemaal mensen met een GROOT hart voor kinderen!

VOOR WIE?

Kinderen van 3 tot 11 jaar zijn welkom! 

We gaan tot een maximum aantal kinderen per kamp die we verdelen in kleinere groepjes. Die groepen kunnen wisselen naargelang de activiteiten volgens leeftijd of interesse. 

WANNEER

10 - 11 - 13 - 14 april, telkens van 9u tot 15u

Opvang is voorzien tot 16u!

Let op, er is geen kampactiviteit op woendag!

PRIJS

135 euro (incl BTW) voor de 4 dagen

inclusief gezonde dranken, benodigde materialen en verzekering

WAT BRENG JE MEE?

 • Picknick
 • Reservekledij en -schoeisel

Vóór de start van het kampje zal je een mailtje ontvangen met enkele praktische afspraken en een link naar de inlichtingenfiche die voor elk kind mag ingevuld worden.

 

FICSAAL ATTEST

Saamen streeft ernaar om de kampjes betaalbaar te houden. Is je kind jonger dan 14 jaar? Dan ontvang je volgend kalenderjaar een fiscaal attest voor de Saamen kampen die je kind(eren) volgde(n). Je recupereert zo een aanzienlijk deel van de kampprijs. Met dit attest trek je €14 euro per kampdag terug via je personenbelasting.

Inschrijven

 • Zomer Week 10/07- MODDR-kamp

  € 135,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page