top of page

<VOLZET> Zomer Week 28/08 - KLIEDER-kamp / 3-6j

Een 3-daags dagkamp (telkens van 9u tot 15u) waar kliederen en kladderen centraal staan. Het is dan ook super leuk! Deze dagen draaien niet om het maken van knutselwerkjes, maar wel om het doen en ervaren. We gaan net wél buiten de lijntjes kleuren ;-)

<VOLZET> Zomer Week 28/08 - KLIEDER-kamp / 3-6j
<VOLZET> Zomer Week 28/08 - KLIEDER-kamp / 3-6j

Tijd en locatie

28 aug 2023, 09:00 – 30 aug 2023, 15:00

Gildezaal Geneiken, Sacramentstraat 4, 3560 Lummen, België

Wat mag je verwachten?

Spatten, kliederen en kladden maar! 

Creativiteit geeft kinderen de handvaten die ze nodig hebben om leren problemen op te lossen. Het maakt ze vindingrijk, flexibel en het stimuleert een krachtige intuïtie. Dit wordt niet zomaar een knutselkampje dus, het is een kamp met nét dat tikkeltje meer!

Woont er een picasso bij jou thuis? Gaat jouw kleuter het liefst creatief aan de slag met allerlei materialen? 

Tijdens ons kamp krijgt het kind de ruimte en het gevoel dat het helemaal zichzelf mag en kan zijn. Er zijn geen verwachtingen, en we stimuleren de wildste oplossingen voor de meest eenvoudige problemen. 

We halen de potten verf, kwasten en schildersezel tevoorschijn. We trekken de lades open met vellen papier en zetten stiften en potloden op tafel. En we gaan zowel binnen als buiten aan de slag! Er geldt maar één regel: wat er wordt gemaakt, dat doet er niet toe – zolang het maar een kliederboel mag worden. Want door er letterlijk een potje van te maken, en zinnen als ‘voorzichtig met de lijm’ of ‘niet met je vingers verven’ achterwege te laten, wordt het kind niet beperkt in het creëren. Op deze manier kan de creativiteit écht stromen. En ontdekken we misschien wel een echte Picasso in de groep.

WAAROM EEN KAMPJE BIJ SAAMEN?

 • Wel, we spelen, knutselen en ravotten in kleine groepjes. Kleinschalig - huiselijk - verbindend- om nooit meer te vergeten. Een tijd waar kinderen kunnen groeien en volledig zichzelf mogen zijn.
 • Ook al is de naam van het kampje hetzelfde, toch verschillen de activiteiten en het thema van kamp tot kamp. We gaan absoluut voor voldoende afwisseling!
 • Variatie aan activiteiten, zodat er voor elk kind wat wils is! Er zijn geen 'moetjes', maar wel veel kansen om zelf te voelen wat je leuk vindt. Laat die talenten maar boven komen!
 • We beschikken over een 'veilige' bosrijke omgeving, met een grote overdekte ruimte bij slecht weer.
 • Een heerlijke mix van leeftijden! Kinderen leren immers veel van en met elkaar.
 • Volwassen begeleiders met een pedagogische achtergrond en/of een diploma in psychologie. En nog veel belangrijker: het zijn allemaal mensen met een GROOT hart voor kinderen!

VOOR WIE?

Kleuters! We vragen wel dat uw kindje zindelijk is en niet meer slaapt in de namiddag. (uiteraard is een klein ongelukje geen enkel probleem)

WANNEER

28 - 29 - 30 aug, telkens van 9u tot 15u

Er is opvang voorzien tot 16u!

PRIJS

105 euro voor de 3 dagen

inclusief gezonde dranken, benodigde materialen en verzekering

WAT BRENG JE MEE?

 • Picknick
 • Reservekledij en -schoeisel

Vóór de start van het kampje zal je een mailtje ontvangen met enkele praktische afspraken en een link naar de inlichtingenfiche die voor elk kind mag ingevuld worden.

FICSAAL ATTEST

Saamen streeft ernaar om de kampjes betaalbaar te houden. Is je kind jonger dan 14 jaar? Dan ontvang je volgend kalenderjaar een fiscaal attest voor de Saamen kampen die je kind(eren) volgde(n). Je recupereert zo een aanzienlijk deel van de kampprijs. Met dit attest trek je €14 euro per kampdag terug via je personenbelasting.

Inschrijven

 • Zomer week 28/08 -KLIEDER-kamp

  € 105,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page