top of page

What´s Up Quaran-TIENERS?

Ook voor onze Quaran-TIENERS is het nu niet altijd even makkelijk. Sommige voelen zich best alleen, hebben behoefte aan iemand die hen echt begrijpt of iets leuk samen doen! Dit is een 2-delig online tienerkamp waar tieners op een interactieve en verbindende manier met elkaar in contact komen.

 What´s Up Quaran-TIENERS?
 What´s Up Quaran-TIENERS?

Tijd en locatie

20 feb 2021, 19:00 – 20 mrt 2021, 21:00

Online webinar via teams

Wat mag je verwachten?

Online en toch in verbinding? Ja hoor het kan! En smaakt zelfs naar meer. Dat was ook de vraag van onze tieners: er komt toch nog een vervolg?

Daarom voorzien we 2 extra dagen vol plezier, samen raden, beweging en creativiteit. Maar ook voor emoties, wie we echt zijn, en hoe we ons voelen. Alles mag er zijn. Zelfs onze talenten komen naar boven drijven!

De impact van corona heeft immers een enorme impact op hun leven. Sommigen voelen zich gespannen, somber en alleen. Daarom maken we ook ruimte voor hun gevoelens in deze periode. Tieners belanden vaak in een emotionele rollercoaster. Het ene moment zijn ze boos, het andere verdrietig of net erg blij. Ook voor ouders kunnen die heftige emoties best wel verwarrend zijn, je kan als ouders immers niets veranderen aan deze situatie. Dit online kamp geeft tieners een veilige uitlaatklep.

Heeft jouw tiener nood aan echte verbinding met andere tieners? Wil je tiener heel graag plezier maken en toch helemaal zichzelf zijn? Hij of zij is van harte welkom?

We spreken af op 2 momenten:

* 20/02/2021: 19u-21u

* 20/03/2021: : 19u-21u

De online sessies gaan door via Microsoft Teams. Na inschrijving krijg je alle benodigde info en uitnodigingen via mail!

Inschrijven

  • Ticket

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page